In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 14-0495. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Bekendmakingen

Bekendmakingen


De gemeente publiceert iedere vrijdag de openbare bekendmakingen en bestemmingsplannen in HAC Weekblad, op Overheid.nl en op deze pagina. Zelf gericht zoeken naar bekendmakingen kan via Overheid.nl. Oudere berichten staan op Officiële bekendmakingen.

Bekendmakingen via mail ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van bekendmakingen in uw buurt? Dan kunt u zich het beste aanmelden voor de e-mailservice “Over uw buurt”. U ontvangt berichten over uw directe omgeving dan in uw mailbox. U kunt zelf instellen welke berichten u wilt ontvangen.

Aanmelden attenderingsservice


Bekendmakingen
 

In de tabel vindt u per rubriek een rechtstreekse link naar Overheid.nl

Alle bekendmakingen Volledig overzicht
Bestemmingsplannen Kijk voor informatie over de inspraakmomenten of rechtsmogelijkheden op de overzichtspagina 'Bestemmingsplannen in procedure'
Drank- en horecavergunningen
Evenementenvergunningen Vanwege de maatregelen in verband met de uitbraak van het coronavirus, zijn alle bijeenkomsten op dit moment tot 1 september 2020 verboden. Dit geldt dus ook voor de evenementen waarvoor eerder al een vergunning, ontheffing, verklaring van geen bezwaar of bevestiging melding is verleend. Houd voor de actuele informatie de websites van de gemeente, de Rijksoverheid en het RIVM in de gaten. 
Exploitatievergunningen
Mededelingen
Meldingen
Milieu
Omgevingsvergunningen aangevraagd/ontwerp, verleend, verlenging beslistermijn, buiten behandeling gelaten
Verkeersbesluiten
Verordeningen en reglementen

Oude publicatiewijze (niet volledig)

Archief