Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Bekendmakingen

Bekendmakingen

afbeelding van campagne www.overuwbuurt.overheid.nl

De gemeente Cranendonck publiceert iedere woensdag in HAC Weekblad en via overheid.nl de openbare bekendmakingen en bestemmingsplannen. Deze bekendmakingen verschijnen ook op deze pagina. Voor de lokale bekendmakingen zoals omgevingsvergunningen verwijzen wij per categorie door naar overheid.nl. Heeft u hier vragen over? Mail dan naar communicatie@cranendonck.nl  

Bekendmakingen via mail ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van bekendmakingen in uw buurt? Dan kunt u zich het beste aanmelden voor de e-mailservice “Over uw buurt”. U ontvangt dan de bekendmakingen die betrekking hebben op uw directe omgeving in uw mailbox. U kunt zelf instellen welke en wanneer u de bekendmakingen ontvangt.

Online regelen

Wilt u zelf gericht zoeken op bekendmakingen? Dat kan via overheid.nl. Oudere berichten staan op Officiële bekendmakingen.

Bekendmakingen & bestemmingsplannen
 

Alle bekendmakingen (volledige overzicht)

Omgevingsvergunningen (aangevraagd/ontwerp, verleend, verlenging beslistermijn, buiten behandeling gelaten)

Meldingen (bijvoorbeeld sloopmeldingen)

Milieu

Evenementenvergunningen

Vanwege de maatregelen in verband met de uitbraak van het coronavirus, zijn alle bijeenkomsten op dit moment tot 1 september 2020 verboden. Dit geldt dus ook voor de evenementen waarvoor eerder al een vergunning, ontheffing, verklaring van geen bezwaar of bevestiging melding is verleend. Houd voor de actuele informatie de websites van de gemeente, de Rijksoverheid en het RIVM in de gaten. 

Drank- en horecavergunningen

Exploitatievergunningen

Bestemmingsplannen

Verkeersbesluiten

Mededelingen

Verordeningen en reglementen 
 

Oude publicatiewijze (niet volledig)

Archief