In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Bekendmakingen

Bekendmakingen


Zó weet je ervan!

De gemeente publiceert iedere vrijdag de openbare bekendmakingen en bestemmingsplannen in HAC Weekblad, op Overheid.nl en op deze pagina. Zelf gericht zoeken naar bekendmakingen kan via Overheid.nl. Niet-actuele bekendmakingen staan op Officiële bekendmakingen.

Bekendmakingen via mail ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van bekendmakingen in uw buurt? Dan kunt u zich het beste aanmelden voor de e-mailservice “Over uw buurt”. U ontvangt berichten over uw directe omgeving dan in uw mailbox. U kunt zelf instellen welke berichten u wilt ontvangen.

  

Aanmelden attenderingsservice

   


Bekendmakingen
 

In deze tabel vindt u per rubriek een rechtstreekse link naar Overheid.nl

Onderwerp

Toelichting

Alle bekendmakingen Volledig overzicht

Bestemmingsplannen en

Wijzigingsplannen

Kijk voor informatie over de inspraakmomenten of rechtsmogelijkheden op de overzichtspagina 'Bestemmingsplannen in procedure'
Bestemmingsplannen in voorbereiding Bekijk de plannen die in voorbereiding zijn op de overzichtspagina 'Bestemmingsplannen in voorbereiding'.
Drank- en horecavergunningen
Evenementenvergunningen    Vanwege Coronamaatregelen zijn alle bijeenkomsten op dit moment verboden. Dit geldt dus ook voor de evenementen waarvoor eerder al een vergunning, ontheffing, verklaring van geen bezwaar of bevestiging melding is verleend. Houd voor de actuele informatie de websites van de gemeente, de Rijksoverheid en het RIVM in de gaten. 
Exploitatievergunningen
Mededelingen
Meldingen
Milieu
Omgevingsvergunningen (o.a. bouwen) aangevraagd/ontwerp, verleend, verlenging beslistermijn, buiten behandeling gelaten
Verkeersbesluiten
Verordeningen en reglementen
Overigen

Oude publicatiewijze (niet volledig)

Archief