Regelmatig zijn er vacatures binnen onze gemeente of bij de A2-samenwerking. Daarnaast zijn we erkend leerbedrijf en bieden we de mogelijkheid om bij gemeente Cranendonck stage te lopen of werkervaring op te doen.

Over Cranendonck

Cranendonck is een ambitieuze gemeente, op zoek naar kansen en mogelijkheden. Jong talent krijgt volop de gelegenheid om te ontdekken, ervaring op te doen en te leren van professionals met meer werkervaring.

Gemeente Cranendonck kiest voor duurzaam en toekomstgericht beleid voor ondernemers en inwoners. In de ontwikkeling van dat beleid werken wij steeds meer met deze doelgroepen samen.

De informele, open en collegiale werksfeer maakt dat het fijn werken is bij de gemeente Cranendonck. Lef en vertrouwen zijn onze kernwaarden: we zoeken collega’s die van gebaande paden durven af te wijken en gaan voor het resultaat. Vertrouwen hebben en krijgen vormt daarvoor de basis. Cranendonck heeft ruim 100 medewerkers. Inclusief de collega’s van de A2samenwerking zijn er dagelijks ruim 150 ambtenaren voor onze gemeente aan het werk.

Cranendonck ligt in Zuidoost-Brabant, grenst aan Limburg en België én is onderdeel van Brainportregio Eindhoven. Onze gemeente bestaat uit 6 dorpskernen, heeft meer dan 20.000 inwoners, een rijk verenigingsleven, een ruim winkelaanbod, goede sportvoorzieningen en volop natuur en recreatiemogelijkheden.

A2-Samenwerking

De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard werken op verschillende onderdelen samen binnen de A2-Samenwerking.