Wilt u meer geld overhouden aan het eind van de maand? Wilt u gebruik maken van de sociale voorzieningen en hulpregelingen waar u recht op hebt? Wilt u advies krijgen van een deskundige over uw financiële situatie? Dan is de Voorzieningenwijzer iets voor u!

De Voorzieningenwijzer is een online tool die u in een paar minuten laat zien welke landelijke en Cranendonckse steunmaatregelen er voor u zijn. Denk aan toeslagen, vergoedingen, gemeentelijke minimaregelingen en speciale fondsen. U kunt ook tips krijgen om te besparen op je vaste lasten, zoals energie, verzekeringen en belastingen.

U kunt de Voorzieningenwijzer gratis en anoniem gebruiken op datgeldtvoormij.nl/gemeente/cranendonck/(externe link). Bij Cordaad Welzijn kunt u een gratis adviesgesprek aanvragen. Zij kunnen u helpen om de voorzieningen aan te vragen of om uw budget op orde te krijgen. 

Een afspraak maken kan op de website datgeldtvoormij.nl/gemeente/cranendonck/(externe link) onder het kopje Samen doen. Ook kunt u telefonisch een afspraak maken met Cordaad via nummer 0495-592553. Bellen kan op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur.