We verwelkomen jullie graag op jullie grote dag in beeldschoon wit kasteeltje. 

Kasteel Cranendonck kent een rijke geschiedenis en we nodigen jullie uit om het kasteel ook onderdeel te maken van jullie geschiedenis. De mix van oud en modern zorgen voor een unieke, warme sfeer in de ruimtelijke trouwzaal. De ramen geven u een mooie doorkijk naar buiten en geven prachtig licht binnen. In de trouwzaal is er ruimte voor 50 tot 60 personen. 

De bosrijke omgeving, de vijver en het (oude) kasteel maken het tot een geschikte plek om uw trouwfoto’s te maken. Houdt echter rekening met mogelijke andere huwelijken voor of na uw ceremonie.  

U kunt in Kasteel Cranendonck terecht voor een standaard ceremonie. Meer informatie over trouwen of een geregistreerd partnerschap

Waar kunnen we parkeren? 

De bruidsauto mag voor het Kasteel geparkeerd worden. In verband met eventuele trouwfoto’s raden we aan om de auto’s van gasten op een andere plek te laten parkeren. In de nabije omgeving van het kasteel is er voldoende gelegenheid om te parkeren. 

Mindervaliden 

U heeft de mogelijkheid om voor het kasteel te parkeren. 
Indien u gebruik wenst te maken van de stoellift in het kasteel dan dient u dit van tevoren aan te geven bij de trouwambtenaar.  

Muziek  

Uw muziek kan worden afgespeeld via Spotify. Geef uw keuze van tevoren aan bij uw trouwambtenaar.  

Dieren 

Er zijn in het kasteel geen dieren welkom, met uitzondering van een hulphond.  

Rijst, confetti e.d. 

Bij het kasteel mag er geen rijst of confetti gegooid worden. Informeer uw gasten hier over.  

Adres 

Cranendonck 1, 6027 RK Soerendonk