Wat is het?

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Hierdoor blijft de woning warm in de winter en koel in de zomer. Daardoor woont u prettiger en gebruikt u minder energie. Zo kunt u tot honderden euro’s per jaar op uw energierekening besparen en het klimaat helpen. Daarom start de gemeente voor woningeigenaren een actie voor vloer-, bodem- spouwmuur- en dakisolatie. Door de aankoop te bundelen kunnen bewoners isolatiematerialen aanschaffen tegen een scherpere prijs. Particuliere woningeigenaren ontvangen in de week van 16 januari een brief met meer informatie. De inkoopactie loopt tot van 1 februari tot en met 2 maart 2023.

Meer informatie staat op de website van het regionaal energieloket.(externe link)

Online informatieavond

Op woensdag 1 februari a.s. om 19:30 uur vindt er een bewonersavond plaats waar u al uw vragen kunt stellen aan de gemeente, Regionaal Energieloket en de installateur. Meld u aan via de website van het regionaal energieloket. 

Hoe werkt het?

Regionaal Energieloket heeft in verschillende gemeenten acties georganiseerd. Op verzoek van de gemeente Cranendonck heeft Regionaal Energieloket een ervaren installateur uit de regio gekozen. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Kwaliteit: onafhankelijke technische specialisten hebben het aanbod in uw regio bekeken. De installateur is gekozen vanwege goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties.
  • Scherpe prijs: via de actie worden binnen een klein gebied veel woningen geïsoleerd. Hierdoor kan de installateur het werk slimmer plannen en uitvoeren. Daardoor krijgt u een scherpe prijs.
  • Maatwerk: iedere woning is anders. Daarom krijgt u een persoonlijke offerte. Deze is op maat gemaakt voor uw woning en wensen.
     

Wat moet ik doen?

  • Inschrijven: vanaf 1 februari en vóór 3 maart 2023 via de website van het regionaal energieloket.(externe link) 
  • Woningopname: de installateur bekijkt welke isolatiemaatregelen geschikt zijn voor uw woning
  • Persoonlijke offerte: u ontvangt een persoonlijke én vrijblijvende offerte.
  • Installatie: deze vindt in overleg met u plaats.