Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Over Cranendonck

Over Cranendonck

Natuur Cranendonck

Cranendonck ligt aan de A2 tussen Eindhoven en Weert en is ontstaan op 1 januari 1997 door samenvoeging van Budel en Maarheeze. De kernen Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Gastel, Maarheeze en Soerendonk vormen sindsdien samen de gemeente Cranendonck. Cranendonck heeft ruim 20.000 inwoners.  

Rijke historie

Cranendonck is een gemeente met een rijke historie, veel natuur en mooie monumenten. Aan de rechterkant op deze pagina vindt u alle informatie over de gemeente. 

Leefbare kernen

In Cranendonck zijn veel inwoners dagelijks bezig om ervoor te zorgen dat het wonen in de zes kernen fijn, veilig en goed is. Vijf van deze kernen hebben een buurtplatform. De platforms bestaan uit enthousiaste bewoners die zich inzetten voor het behoud van de leefbaarheid in de kernen. Ook hierover vindt u aan de rechterkant op deze pagina meer informatie.