In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Over Cranendonck

Over Cranendonck

Natuur Cranendonck

Cranendonck ligt aan de A2 tussen Eindhoven en Weert en is ontstaan op 1 januari 1997 door samenvoeging van Budel en Maarheeze. De kernen Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Gastel, Maarheeze en Soerendonk vormen sindsdien samen de gemeente Cranendonck. Cranendonck heeft ruim 20.000 inwoners.  

Rijke historie

Cranendonck is een gemeente met een rijke historie, veel natuur en mooie monumenten. Aan de rechterkant op deze pagina vindt u alle informatie over de gemeente. 

Leefbare kernen

In Cranendonck zijn veel inwoners dagelijks bezig om ervoor te zorgen dat het wonen in de zes kernen fijn, veilig en goed is. Vijf van deze kernen hebben een buurtplatform. De platforms bestaan uit enthousiaste bewoners die zich inzetten voor het behoud van de leefbaarheid in de kernen. Ook hierover vindt u aan de rechterkant op deze pagina meer informatie.