Verenigingen en ondernemers op het gebied van sport en bewegen uit Cranendonck kwamen vorige week bij elkaar om samen met ons terug te blikken op het sportakkoord I. Daarnaast dachten deelnemers in groepen na over vragen op het gebied van sport en bewegen, zoals: Hoe zorgen we dat kennis en informatie goed wordt gedeeld? Hoe kunnen we als verenigingen meer en beter gaan samenwerken in de toekomst?

Nieuw kernteam sport in Cranendonck

Om met deze manier van samenwerken door te gaan, wordt gestart met een nieuw kernteam. Alle verenigingen en organisaties in Cranendonck die te maken hebben met sport en bewegen kunnen hierbij aansluiten. Het kernteam deelt niet alleen informatie met elkaar, maar gaat ook anderen helpen bij vragen. Daarnaast starten zij sport- en beweegprogramma’s voor inwoners op.

Sluit ook aan bij het kernteam

Heb jij ook ideeën over sport en bewegen in Cranendonck? Informeer dan bij jouw sportclub of deze al is aangesloten bij dit nieuwe kernteam. Heb je vragen of wil je meer weten over dit onderwerp? Mail dan voor meer informatie naar sportverenigingen@cranendonck.nl.

De startbijeenkomst werd geopend door Marcel Lemmen , wethouder Sport.