Wat is het?

De gemeente maakt regelmatig bekend welke bestemmingsplannen in voorbereiding zijn. Dat doen we om inwoners en maatschappelijke organisaties tijdig te informeren over ruimtelijke ontwikkelingen. In de voorbereidingsfase liggen nog geen stukken ter inzage en kunt u ook (nog) niet reageren.

Kern Plan
 

November 2022

SoerendonkGebiedsontwikkeling 'Baronie van Cranendonck': de planlocatie is gelegen aan aan de rand van Soerendonk. Het plangebied betreft het gehucht en de omgeving van het gehucht Cranendonck. Het totale plangebied is circa 77,5 hectare groot. De exacte plangrens is terug te vinden op de verbeelding van het voorontwerp Chw-bestemmingsplan wat voor eenieder vanaf donderdag 10 november 2022 tot en met donderdag 22 december 2022 ter inzage ligt. U kunt de stukken vinden via www.ruimtelijkeplannen.nl(externe link) (met identificatienummer: NL.IMRO.1706.BPBG3092-VO01).

Hoe werkt het?

Het kan enkele maanden duren voordat het voorbereidingsplan is omgezet in een Ontwerp bestemmingsplan.

Procedure

Het Ontwerp bestemmingsplan wordt ter inzage gelegd en op dat moment start de officiële procedure. Die maken we bekend via het Gemeenteblad, het HAC Weekblad en op deze website onder 'Plannen in procedure'. Daar vindt u alle informatie over de inspraakmomenten en de rechtsmogelijkheden die hierbij horen.

Zo weet u ervan!

Automatisch alle berichten over uw buurt ontvangen? Meld u aan bij de gratis e-mailservice van de overheid op www.overheid.nl(externe link).