Tijdens de maanden juni, juli, augustus en september gelden er aangepaste openingstijden van de milieustraat. De milieustraat is dan geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 14.00 uur. De overige dagen is de milieustraat gesloten (maandag, donderdag en zondag).  

Duidelijke tijden en prettig ontvangst 

Afgelopen jaren hebben we tijdens de zomermaanden vaak hoge temperaturen gehad. Waarbij het op de milieustraat zelfs nóg warmer was door al het asfalt op het terrein. Vorig jaar hebben we in de maanden juli en augustus de openingstijden aangepast: de milieustraat was toen in de ochtend geopend in plaats van in de middag. Deze proef was succesvol, maar helaas was het juist in juni en september extreem warm. We kiezen er daarom voor om de periode te verlengen. Door nu al de openingstijden voor de zomer aan te kondigen, geven we duidelijkheid. Zo kunnen we iedereen ook in de maanden juni tot en met september prettig ontvangen. 

maandag: gesloten, dinsdag: 8.00 uur tot en met 12.00 uur, woensdag: 8.00 uur tot en met 12.00 uur, donderdag: gesloten, vrijdag: 8.00 uur tot en met 12.00 uur, zaterdag: 8.00 uur tot en met 14.00 uur en zondag gesloten.