Energiezuinig wonen is populair. Logisch: het is goed voor het milieu en scheelt energiekosten. Heb je al eens een warmtepomp overwogen? In de praktijk blijkt het vaak lastig te zijn om een installateur te vinden die een hybride warmtepomp kan plaatsen. De levertijd is vaak ook erg lang. Bovendien moet een woning aan voorwaarden voldoen voordat er een warmtepomp kan worden geplaatst.

Dit kan best ingewikkeld zijn. Daarom organiseren de gemeente Cranendonck en Regionaal Energieloket een inkoopactie van hybride en all-electric (ready) warmtepompen voor woningeigenaren.

Online informatieavond op 31 mei 2023 van 19.30 tot 20.30 uur

Tijdens de online informatieavond vertellen we alles over de hybride en all-electric (ready) warmtepomp. Wat zijn de voor- en nadelen? Wat kost een warmtepomp en wat levert deze op qua besparing? Maakt een warmtepomp geluid? Welke subsidies zijn er? Ook vertellen we meer over de inkoopactie. Gemeente Cranendonck, Regionaal Energieloket en de installateur zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Aanmelden

Meld je aan voor de informatieavond op www.regionaalenergieloket.nl/acties of gebruik de afgebeelde QR-code.

Hoe werkt de inkoopactie van warmtepompen?

Gemeente Cranendonck heeft Regionaal Energieloket gevraagd om inwoners vrijblijvend te adviseren en een inkoopactie te organiseren. De technische adviseurs van Regionaal Energieloket hebben een betrouwbare installateur gekozen, met een aanbod voor de inkoopactie. Inschrijven voor de inkoopactie kan vanaf het einde van de informatieavond op 31 mei tot uiterlijk 29 juni 2023.

Vragen

Heb je nog vragen over de informatieavond of inkoopactie van warmtepompen? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.