Wat is het?

Het doel van de Huiskamer ’t Buuls zitje is om mensen uit de samenleving, die daar behoefte aan hebben een laagdrempelig trefpunt te bieden. Mensen die behoefte hebben aan sociale contacten: dus aan gezelschap en gezelligheid.

Belangrijk is om die gezelligheid uit te stralen naar iedereen. Zowel jong als oud. Vaak zie je wel dat die behoefte groter is bij ouderen, maar de hele samenleving is de doelgroep. Ook het combineren van activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen is een doel.

Ook is sociaal makelaar, Noud van Leeuwen, regelmatig te vinden in de huiskamer en hij staat altijd klaar voor het geven van informatie en advies.

Hoe werkt het?

De gezelligheid in de huiskamer wordt in verschillende vormen aangeboden. Dit begint heel laagdrempelig door het aanbieden van een kopje koffie, maar u kan ook binnen lopen om te kaarten, te breien, te haken, te knutselen of te schilderen en u kan deelnemen aan een lunch. Dit zijn wekelijkse activiteiten.

Eenmaal per maand vinden er workshops plaats met speciale activiteiten op het gebied van schilderen of knutselen. Ook is er om de maand een speciale eetactiviteit, zoals een erwtensoep middag of aspergelunch.

Loop gezellig even binnen wanneer u tijd heeft, een kopje koffie of thee staat er altijd klaar.

Openingstijden  
maandag  10.00 - 16.15 uur 
dinsdag10.00 - 12.00 uur13.00 - 16.00 uur
woensdag10.00 - 12.00 uur13.00 -16.00 uur
donderdag10.00 - 16.00 uur 
vrijdag 10.00 - 12.00 uur13.00 -  16.00 uur
ZaterdagGESLOTENElke eerste zaterdag van de maand is er van 10.00 - 12.00uur Repaircafé en is de huiskamer geopend.
ZondagGESLOTEN 

Contact

't Buuls zitje heeft een facebookpagina; https://www.facebook.com/buulszitje

Telefoon:  06 - 10227398

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over ontmoeten in Budel, verwijzen wij U graag door naar:

WieContact
De Borgh Budel
De Borgh is een gemakkelijk te bereiken multifunctioneel centrum waar iedere week honderden mensen naartoe komen voor diverse doeleinden. Zowel zakelijke gebruikers als verenigingen en instellingen profiteren van het gemak die De Borgh hen biedt.

Website De Borgh

0495 - 491750

De Zonnebloem 
De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke handicap. Jong en oud. Wie je ook bent en wat je ook graag doet.

Website De Zonnebloem

076 - 5646464 

De Klimroos
Stichting De Klimroos organiseert activiteiten voor mensen met een beperking. Ongeacht de beperking, voor iedereen zijn er mogelijkheden. Wees welkom!

Website De Klimroos

0495 - 49 31 46

VPTZ Cordaad Welzijn
Iemand die je dierbaar is komt binnenkort te overlijden. Het liefst wil je hem of haar in een vertrouwde omgeving blijven verzorgen. Veilig thuis waar je naaste zich het meest op zijn gemak voelt. Er komt dan veel op je af. Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ) helpt je daarbij.

Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg in cranendonck | Cordaad Welzijn 

06 - 47140400 

Seniorenvereniging Budel
KBO - Budel is een organisatie voor senioren, die tal van activiteiten ontplooit. Deze activiteiten zijn gericht op het behartigen van de belangen van ouderen en op het bevorderen van sociale contacten.

Website KBO Budel

0495 - 492519

Hernieuwde levenskracht
De hernieuwde levenskracht bestaat uit een groep vrijwilligers die zich inzet voor zieken en gehandicapte mensen en staat open voor alle mensen ongeacht hun geloof of overtuiging. Doelstelling van deze groep is aandacht besteden en bijstand verlenen aan mensen – individueel of groepsgewijs – die ziek, gehandicapt of eenzaam zijn en die hierdoor maatschappelijk en/of financieel moeilijkheden ondervinden.

Website Hernieuwde Levenskracht

06 - 20342174