Vanaf nu is het voor alle inwoners van gemeente Cranendonck mogelijk om gratis kennis te maken met het EnergieCafé van Energiecoöperatie Cranendonck. Daarbij krijg je nu het lidmaatschap van de energiecoöperatie het eerste jaar cadeau. Zo wordt kennis én hulp bij energiebesparing en verduurzaming van je woning toegankelijk voor iedereen!

Kom naar het EnergieCafé ‘Slim je huis verwarmen’ op woensdag 15 mei

Eerder heeft het EnergieCafé aandacht geschonken aan maatregelen als airco’s en (hybride) warmtepompen. De insteek was toen vooral technisch van aard. Tijdens het komende EnergieCafé wordt dit onderwerp vanuit een andere hoek belicht. Je krijgt antwoord op vragen als ‘welke afwegingen moet ik maken’, ‘hoe zit dat met het wel of niet hebben van zonnepanelen en een warmtepomp’, enzovoorts. Interessant voor iedereen. Ook als je geen technische achtergrond hebt. Laat je gratis en vrijblijvend informeren!

Ben je al lid? Neem dan nu je buren, vrienden of familie mee voor een kennismaking. 

Meer informatie en aanmelden 

Het EnergieCafé wordt gehouden in De Smederij, Dorpstraat 26 in Soerendonk en begint om 19.30 uur. Aanmelden kan via cooperatiecranendonck.nl/energiecafe. Op deze website vind je ook alle informatie over eerdere EnergieCafé’s.