In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Nieuwsbrief Cranendonck

Nieuwsbrief Cranendonck

De gemeente Cranendonck verstuurt elke woensdag een gratis digitale nieuwsbrief. Hierin staat het laatste nieuws uit de gemeente (dit nieuws verschijnt(grotendeels ook  op onze gemeentelijke pagina in de Grenskoerier). Aan- of afmelden kan hieronder. U kunt zich via de nieuwsbrief altijd weer afmelden als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. Veel leesplezier!

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Nieuwsbrief ondernemen

Naast de algemene nieuwsbrief wordt er door het bedrijvencontact van de gemeente ook een speciale nieuwsbrief uitgegeven met al het economisch nieuws uit en over Cranendonck.

Meld je aan voor de ondernemersupdate