Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Nieuwsbrief Cranendonck

De gemeente Cranendonck verstuurt elke woensdag een gratis digitale nieuwsbrief. Hierin staat het laatste nieuws uit de gemeente (dit nieuws verschijnt(grotendeels ook  op onze gemeentelijke pagina in de Grenskoerier). Aan- of afmelden kan hieronder. U kunt zich via de nieuwsbrief altijd weer afmelden als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. Veel leesplezier!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief ondernemen

Naast de algemene nieuwsbrief wordt er door het bedrijvencontact van de gemeente ook een speciale nieuwsbrief uitgegeven met al het economisch nieuws uit en over Cranendonck.

Meld je aan voor de ondernemersupdate