Samen met de rest van de wereld wil gemeente Cranendonck op World Cleanup Day de straat op, om buurten zwerfafvalvrij te maken voor een schone en opgeruimde omgeving. Iedereen is welkom om te helpen op zaterdag 17 september.

Hoe werkt de opschoondag?

Je kunt jezelf, je gezin, vrienden, school of klas, sportteam, vereniging, onderneming, organisatie online aanmelden(externe link).

De gemeente zorgt voor alle benodigde middelen en opschoonmaterialen, zoals afvalzakken en afvalhouders, afvalgrijpers, veiligheidshesjes en handschoenen. Ook haalt de gemeente de volle afvalzakken met zwerfafval weer op. Zo kan iedereen zorgeloos aan de slag!

Mooie prijzen met de Afvalbingo

Doe je mee met minimaal 5 mensen? Dan doe je automatisch mee met de Afvalbingo. Je maakt kans op waardecheques en alle jonge afvalhelden ontvangen sowieso een leuk prijsje. Lees meer informatie over de Afvalbingo(externe link).

Contact en meedoen

Wil je eerst nog meer informatie over de World Cleanup Day of de Afvalbingo? Stuur een mailtje naar teamschoon@debries.eu. Je kunt je ook direct aanmelden via deze link(externe link). Deadline voor de aanmelding is 5 september. Heel veel succes en plezier!