Loopt het contact met je buren niet prettig en is er zelfs sprake van ruzie? Schakel buurtbemiddeling in voordat een situatie uit de hand loopt.

Een buurtbemiddelaar bemiddelt tussen buren bij verschillende situaties, grote of kleine onenigheden: over een erfafscheiding, geluidsoverlast, of overlast door kinderen of huisdieren. “Je kunt aankloppen met een vraag als ‘hoe kan ik anders met deze situatie omgaan?’”, licht buurtbemiddelaar Sylvia toe. “Soms is een telefoongesprek om je hart te luchten voldoende. We kijken per situatie wat nodig is. En vaak met succes: twee derde van de conflicten wordt opgelost door buurtbemiddeling.” 

Contactgegevens
Schakel gratis een buurtbemiddelaar uit Cranendonk in door te bellen naar Daniëlle Elsendoorn 06 12 32 59 72 of stuur een mail naar d.elsendoorn@lumenswerkt.nl.
Zelf aan de slag als vrijwilliger/buurtbemiddelaar? Neem contact op met Björn Roos van Cordaad Welzijn via 06 51 86 13 54 of stuur een mail naar BjornRoos@cordaadwelzijn.nl. In gemeente Cranendonck zorgt Lumens sinds 2018 samen met Cordaad Welzijn voor buurtbemiddeling.