Van maandag 21 augustus tot 15 december 2023 is de Sterkselseweg in Maarheeze afgesloten voor doorgaand verkeer. De werkzaamheden vinden plaatst vanaf de kruising Vogelsberg - Bruine Akkers- Sterkselseweg tot aan de Schimmelstraat - Sterkselseweg. Gedurende de werkzaamheden is de weg afgesloten voor al het doorgaande verkeer. 

Tijdelijke nieuwe bushaltes

De bushaltes voor de ‘Bruine Akkers’ en ‘De Neerlanden’ komen tijdelijk te vervallen. Het betreft buslijn 11. In de afbeelding hieronder zie je de omleidingsroute van deze buslijn. De tijdelijke nieuwe bushaltes staan aangeduid met een rode ster. 
De tijdelijke haltes bevinden zich in de Stationsstraat. Voor de richting Eindhoven vind je de halte aan de overzijde van het Kruidvat. Voor de richting Weert stap je in en uit de bus ter hoogte van de kruising Stationsstraat - Kijkakkers. De exacte plek van de haltes vind je op borden aan de lantaarnpalen.

Vernieuwen rioolstelsel

De reden van de wegafsluiting is het vernieuwen van het rioolstelsel in de Sterkselseweg. Ook het straatwerk en de kabels en leidingen worden tegelijkertijd vervangen.