In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Thema 'Samenwerking'

Thema 'Samenwerking'

Economisch Cranendonck zet in op samenwerking. Samenwerking: lokaal en regionaal, tussen bedrijven onderling, sectoroverschrijdend, met onderwijs en gemeenten. Dat geeft energie! Met samenwerking creëren we groei, trots en zorgen we ervoor dat bedrijven hier willen blijven. We etaleren deze trots op  Cranendonckse gastvrijheid graag samen met u.

Hoe gaan we dat bereiken?

  1. We blijven aangesloten bij de samenwerkingsverbanden Brainport en Keyport.
  2. De gemeente gaat werken als aanspreekpunt en verbinder. We pakken projecten gezamenlijk op en betrekken hier onze samenwerkingsverbanden bij. We staan dichterbij. Vanuit een persoonlijke aanpak leggen we verbindingen tussen bedrijven en ook met samenwerkingsverbanden. Dit levert ambassadeurs op, zo tillen we samenwerking naar een hoger niveau.
  3. We organiseren twee ondernemersbijeenkomsten. Hiermee zoeken we samen naar de mogelijke aansluitingen van het bestaande bedrijfsleven op de ontwikkelingen rondom Metalot en de bijbehorende thema's 'Metaal' en 'Energie'.


Factsheet Cranendonck 2018

In deze factsheet vind je interessante data betreffende het ondernemersklimaat, arbeidsmarkt en duurzaamheid binnen de gemeente Cranendonck. 

Factsheet Cranendonck 2018

Benieuwd naar de ontwikkelingen binnen Brainport én Keyport? Neem contact op met ons op via ondernemen@cranendonck.nl of of ga naar www.brainport.nl en www.keyport.nl voor het laatste nieuws en toekomstige bijeenkomsten.

Ook in 2020 staat de subsidie 'Ondernemerskracht' open voor ideeën vanuit ondernemers. De gemeente denkt, financiert en doet mee!
Meer informatie over de subsidie vind je hier

Houd de Agenda Economisch Cranendonck op de website in de gaten voor meer informatie over de ondernemersbijeenkomsten.