In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Thema 'Agribusiness & Buitengebied'

Thema 'Agribusiness & Buitengebied'

Cranendonck kent een ruim en mooi buitengebied, waar een gezond woon- en leefklimaat heerst. Op het gebied van agrarische activiteiten worden bedreigingen gesignaleerd op het gebied van zogenaamde stoppers, vrijkomende gebouwen en het verbod op asbest. Dit biedt ook kansen, maar hiervoor is het nodig om 'om te denken' en anders te denken dan we jaren gedaan hebben. Verbreding, innovatief door ontwikkelen of het ontplooien van niet-agrarische activiteiten in voormalige agrarische bedrijfslocaties kunnen zorgen voor (economische) groei in het buitengebied.

Het behoud van de agrarische sector is een belangrijk onderdeel van het buitengebied. Om die reden denkt Economisch Cranendonck actief mee met ondernemers om de agrarische sector toekomstbestending te maken en te houden. Met het samenwerkingsverband Keyport hebben we daarbij een goede partner gevonden.

Buitenkans!

Via het project Buitenkans! denkt de gemeente samen met ondernemers in het buitengebied in kansen in plaats van regels. Meer informatie over het project 'Buitenkans!' vind je hier.