Arbeidsmakelaar

Arbeidsmakelaar

Betrokken en gemotiveerd personeel nodig én aandacht voor social return? Ga dan eens in gesprek met de arbeidsmakelaar!

De arbeidsmakelaar van gemeente Cranendonck bemiddelt tussen ondernemers en werkzoekenden. De werkloosheid treft vooral de kwetsbare groepen, ouderen en jongeren zonder startkwalificatie. Ondernemers zijn bereid om deze mensen een kans te geven, maar zijn vaak niet op de hoogte van de mogelijkheden als het gaat om beschikbare ondersteunende voorzieningen. De arbeidsmakelaar heeft deze kennis en helpt een goede match te vinden.

Wat doet de arbeidsmakelaar?

De arbeidsmakelaar bemiddelt, informeert en zoekt samen met beide partijen naar de mogelijkheden die er zijn om een duurzame relatie tot stand te brengen tussen ondernemer en potentiële werknemer. Ook is de arbeidsmakelaar op de hoogte van de veranderende wetgeving op het gebied van arbeid- en sociale zekerheidsrecht. De wensen en behoeften van zowel de werkgever als de werknemer staan centraal.

De arbeidsmakelaar kan ondernemers adviseren als het gaat om het aannemen van betrokken en gemotiveerd personeel. Daarnaast weet hij welke stimulerende voorzieningen van toepassing zijn op de mogelijke kandidaten.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de arbeidsmakelaar via:

Noud van Leeuwen via telefoonnummer 06-28424700 of via e-mail n.vanleeuwen@cranendonck.nl

Lees hier het interview met arbeidsmakelaar Noud van Leeuwen en de succesverhalen.