Kermis Maarheeze 2024

De kermis in Maarheeze start op zaterdag 20 juli en duurt tot en met dinsdag 23 juli. Wethouder Boonen opent de kermis om 19.00 uur op een feestelijke manier met ondersteuning van het gilde St. Joris en St. Barbara.

Genoeg te beleven

Op de kermis kun je een ritje maken in de American Trip, de Vulcano-power, de mini-cars of de draaimolen. Of misschien waag je je aan de grijpkranen, de pusher, het vuilnisbakkenspel, de schiettent of het lijntrek-bussensportspel? Maar ook aan de innerlijke mens is gedacht! Geniet van heerlijke oliebollen bij de gebakkraam. Natuurlijk zijn er ook suikerspinnen en snoep in alle soorten en maten te krijgen. 

Daarnaast kunnen de kinderen zich op kermismaandag gratis laten schminken of een glittertattoo laten zetten door Tante Tinus tussen 18.00 en 20.00 uur. De laatste dag van de kermis komt de bekende clown Milko zijn acts opvoeren op het kermisterrein, waarbij hij voor het nodige vertier zal zorgen. Het tijdstip waarop Milko komt, ligt ergens tussen 15.00 en 18.00 uur.

Wegafzetting

De Stationsstraat in Maarheeze wordt vanwege de opbouw van de kermisattracties vanaf woensdag 17 juli gedeeltelijk afgesloten met wegafzettingen. Het verkeer wordt tijdelijk omgeleid.

Afval

Tijdens de kermis vragen we de bewoners aan het kermisterrein de GFT-containers (op dinsdag 23 juli) bij de wegafzetting(en) te plaatsen, in plaats van voor hun woning. Zorg ervoor dat je container goed herkenbaar is.