Kermis in Budel-Schoot

Er is dit jaar weer voor iedereen wat te beleven op de jaarlijkse kermis in Budel-Schoot van zaterdag 13 juli tot en met dinsdag 16 juli! Wethouder Driessen opent de kermis om 19.00 uur op het Vogelsplein. 
Ga jij voor een ritje in de autoscooters, rupsbaan of draaimolen? Of toch voor de grijpkranen, het lijntrek- /bussenspel en de fotoschietsalon? Ook de snackkraam, gebakkraam en de suikerwerken met de suikerspin staan dit jaar weer op de kermis in Budel-Schoot. Net als de vrijwilligers van de Hernieuwde Levenskracht, die met het enveloppenspel hun maatschappelijke bijdrage leveren aan onze gemeenschap.

Kermisprogramma

Jong Nederland zorgt voor een gevarieerd kermisprogramma in samenwerking met de kermisexploitanten van Budel-Schoot, de lokale ondernemers en de scholen. Iedereen is welkom, dus breng zeker een bezoek om te genieten van de gezellige sfeer.

Wegafsluiting kermis Budel-Schoot: 

Alle kermisattracties worden op het grasveld van het Vogelsplein geplaatst. Daarom is het terrein afgesloten met wegafzettingen. Alleen bestemmingsverkeer kan op het terrein. Vanaf woensdag 10 juli starten de kermisexploitanten met het opbouwen van de attracties.