Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Zuiderpoortbad

Zuiderpoortbad

Zuiderpoort Cranendonck

Het Zuiderpoortbad maakt deel uit van een multifuctioneel sportcomplex "de Zuiderpoort". Het combibad heeft binnen een 25 m wedstrijdbassin en een instructiebassin tot 90 cm waterdiepte. In de zomerperiode vindt u buiten 2 recreatiebassins omgeven door de ligweide met speeltoestellen. Voor de kleintjes is er een apart kleuterbassin waarin zij veilig kunnen spetteren. Lekker ravotten in het water met vriendjes en vriendinnetjes, ongestoord baantjes trekken in het 25-meterbad of actief sporten, het kan allemaal in het Zuiderpoortbad.

U kunt voor lessen, beweging en ontspanning terecht in het Zuiderpoortbad. Aan de rechterkant op deze pagina vindt u alle informatie over zwemlessen, vrij zwemmen en beweging. Na het zwemmen is het heerlijk ontspannen op een van de relaxplekken met uitzicht op het zwembad of in de luxe horecavoorziening met uitzicht naar alle onderdelen van het sportcomplex. 

Contactgegevens

ZuiderpoortSport beheert en exploiteert het Zuiderpoortcomplex met sporthal, turnhal en zwembad. Voor meer informatie of reserveringen van de accommodaties:

Sportlaan 7
6021 KA  Budel
info@zuiderpoortbad.nl (zwembad)
info@zuiderpoortsport.nl (sporthal)
0495-492138 (tijdens openingstijden)