In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Werkzaamheden spoor Eindhoven-Weert

Dit item is verlopen op 31-08-2016.

Van zaterdag 27 augustus tot en met maandag 29 augustus werkt BAM Infra Rail aan het spoor Eindhoven – Weert. Hierdoor zal de overweg Stationsstraat / Koenraadweg van vrijdag 23.00 uur tot maandag 6.00 uur voor al het verkeer zijn afgesloten.

BAM Infra Rail zal twee weken voor uitvoering vooraankondingsborden plaatsen en tijdens de afsluiting een, door de gemeente opgegeven, omleidingsroute aangeven. De omleiding richting Someren (omleiding A) Zal via de Stationsstraat – Oranje Nassaulaan – Driebos/ Den Engelsman – Philipsweg – Koenraadtweg lopen. De omleiding richting Maarheeze/ Sterksel zal via de Koenraadtweg – Philipsweg – Den Engelsman/Driebos – Oranje Nassaulaan lopen.