In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Werkzaamheden Kluisweg en Asbroekweg

Werkzaamheden Kluisweg en Asbroekweg

Dit item is verlopen op 07-09-2018.

Vanaf maandag 27 augustus 2018 worden grasbetontegels aangebracht langs de rijbaan van de Kluisweg in Gastel. Het gedeelte tussen de bebouwde komgrens van Gastel en de waterloop Strijper - Aa. Vanaf dinsdag 28 augustus worden grasbetontegels aangebracht langs de rijbaan van de Asbroekweg in Budel. Naar verwachting zullen de werkzaamheden ongeveer 2 weken in beslag nemen. Tijdens de werkzaamheden zijn de wegen volledig afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt met bebordingen geregeld.