In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Werkzaamheden Gastelseweg, Dommelstraat en Waalstraat

Dit item is verlopen op 17-07-2019.

Op 11 juni starten werkzaamheden aan de Gastelseweg, Dommelstraat en Waalstraat in Budel. De werkzaamheden bestaan uit:

• Aanleggen van een blauwe ader waarbij het hemelwater (regenwater) wordt gescheiden en afgekoppeld van het vuile afvalwater dat naar het riool gaat.
  • Inrichten van gebied als 30 km zone waarbij de kruising Waalstraat met de Gastelseweg wordt versmald en een verhoogd kruispunt wordt aangelegd.
  • Opbreken van het wegdek en de bestratingen en vervangen door nieuw materiaal.

Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd zodat de bereikbaarheid van de woningen zoveel mogelijk is gegarandeerd en het doorgaand verkeer zo weinig mogelijk overlast ondervindt. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Afhankelijk van de weeromstandigheden zijn de werkzaamheden eind september 2019 afgerond.