Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Werkzaamheden Damenweg, De Branten en Beekstraat Soerendonk

Dit item is verlopen op 18-12-2019.

Vanaf 30 september wordt de rijbaan aan de Damenweg tussen de Beekstraat en Goorstraat vernieuwd en de afwatering verbeterd. Gelijktijdig worden aan beide zijden van de rijbaan aanliggende fietspaden aangelegd. De snelheid in de Damenweg blijft 50 km/uur.

Aansluitend wordt op De Branten nabij de komgrens van Soerendonk een wegversmalling met busdrempel aangelegd en op de Beekstraat rode fietssuggestiestroken en een trottoir gerealiseerd. De snelheid in de Beekstraat wordt na het opnieuw inrichten van de weg 30 km/uur.

Om de verkeersoverlast te beperken worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. Afhankelijk van de weersomstandigheden, zijn de werkzaamheden naar verwachting eind november gereed.