In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Werkzaamheden Damenweg, De Branten en Beekstraat Soerendonk

Dit item is verlopen op 18-12-2019.

Vanaf 30 september wordt de rijbaan aan de Damenweg tussen de Beekstraat en Goorstraat vernieuwd en de afwatering verbeterd. Gelijktijdig worden aan beide zijden van de rijbaan aanliggende fietspaden aangelegd. De snelheid in de Damenweg blijft 50 km/uur.

Aansluitend wordt op De Branten nabij de komgrens van Soerendonk een wegversmalling met busdrempel aangelegd en op de Beekstraat rode fietssuggestiestroken en een trottoir gerealiseerd. De snelheid in de Beekstraat wordt na het opnieuw inrichten van de weg 30 km/uur.

Om de verkeersoverlast te beperken worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. Afhankelijk van de weersomstandigheden, zijn de werkzaamheden naar verwachting eind november gereed.