In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Werkzaamheden brug Panweg Maarheeze

Werkzaamheden brug Panweg Maarheeze

Dit item is verlopen op 12-05-2019.

Vanaf maandag 29 april 2019 wordt onderhoud gepleegd aan de houten brug op de Panweg Maarheeze nabij het Sterkselsch Kanaal. De planken van het brugdek worden vervangen. Hiervoor is de brug afgesloten. Het doorgaande gemotoriseerde verkeer wordt met bebordingen geregeld. Het recreatieve fietsverkeer richting het natuurgebied De Pan kan naast de bestaande brug gebruik maken van een noodbruggetje. Naar verwachting nemen de werkzaamheden - afhankelijk van de weersomstandigheden – ongeveer 5 dagen in beslag.