In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Werkzaamheden Bosch en Boschdijk en Klein Schoot

Dit item is verlopen op 12-05-2019.

Bosch en Boschdijk

Op dinsdag 30 april en woensdag 1 mei worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de slijtlagen van de Bosch en Boschdijk in Budel, het gedeelte vanaf komgrens tot Boschdijkdwarsstraat. De planning voor de uitvoering is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden geregeld met bebordingen en/of verkeersregelaars.

Klein Schoot

Vanaf vrijdag 3 mei 2019 worden betonstroken aangebracht langs de rijbaan van Klein–Schoot, het gedeelte tussen de bebouwde komgrens van Budel-Schoot en Klein-Schoot huisnummer 33. De betonbanden worden tussen de komgrens en Klein Schooterstraat alleen in de bochten aangebracht. Naar verwachting nemen de werkzaamheden ongeveer 7 dagen in beslag. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan afgesloten en wordt het verkeer met bebordingen omgeleid.