In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Werkzaamheden Airpark Budel

Werkzaamheden Airpark Budel

Dit item is verlopen op 30-09-2019.

De Nederlandse Gasunie is begin augustus gestart met de verlegging van de gasleiding voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein Airpark in Budel. Voor het grootste gedeelte van de werkzaamheden voor de verlegging op het braakliggend perceel aan de Randweg-Zuid valt er geen verkeershinder te verwachten. Echter, de gasleiding onder de zandweg tussen de Ant. Fokkerstraat en de Heikantstraat wordt ook vernieuwd. Hiervoor wordt de zandweg op een nog vast te stellen dag gedurende één dag afgesloten voor verkeer.

Lees meer