Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Dit item is verlopen op 02-12-2016.
Wegwerkzaamheden Cranendonck

Op diverse plekken (in Budel-Dorplein en Budel) werken we vanaf maandag 7 november 2016 aan de weg. 

Hoofdstraat, Budel-Dorplein

Vanaf maandag 7 november 2016 verrichten we asfaltonderhoud aan de Hoofdstraat, het gedeelte tussen de Fabrieksstraat en de Gebr. Looijmanslaan in Budel-Dorplein. We leggen gelijktijdig ook de verkeersdrempel nabij de hoofdingang van het asielzoekerscentrum in Budel- Dorplein opnieuw aan.  Deze werkzaamheden duren afhankelijk van de weersverwachtingen zo’n vier dagen. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan afgesloten voor het doorgaande verkeer en wordt deze omgeleid met bewegwijzering.

Klein-Schoot, Budel

Maandag 7 november 2016 verrichten we asfaltonderhoud aan Klein-Schoot, het gedeelte tussen de Klein-Schoterstraaat en Fabrieksstraat in Budel. Tijdens de werkzaamheden wordt een gedeelte van de rijbaan voorzien van een nieuwe deklaag. Het verkeer wordt met bebordingen geregeld.

Burg. van Houtstraat, Budel

Op woensdag 9 november 2016 verrichten we asfaltonderhoud op de Burg. van Houtstraat, het gedeelte tussen de Dr. Ant. Mathijsenstraat en de Hanendijk in Budel. De werkzaamheden nemen afhankelijk van de weersverwachtingen een dag in beslag. Tijdens het onderhoud wordt de rijbaan voorzien van een nieuwe asfaltdeklaag. Voor het aanbrengen van de rode slijtlagen op de fietssuggestie-stroken is het nu in het najaar te koud. Deze slijtlagen brengen we in de periode mei – augustus 2017 aan. Het verkeer wordt met bebordingen omgeleid.

Nieuwstraat, Budel

Donderdag 10 november 2016 gaan we in de Nieuwstraat de taludhellingen van de verkeersdrempel nabij de Mgr. Zwijsenlaan herstraten en werken we het asfalt bij. Gelijktijdig vervangen we de rioolputdeksel op het kruispunt. Naar verwachting nemen de werkzaamheden naar verwachting één dag in beslag. Het verkeer wordt met bebordingen en verkeersregelaars omgeleid.