In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Wegwerkzaamheden vanaf 4 juli

Dit item is verlopen op 08-07-2016.
Wegwerkzaamheden Cranendonck

Vanaf maandag 4 juli tot en met woensdag 6 juli verrichten we op diverse locaties binnen de gemeente Cranendonck onderhoud aan de asfaltverhardingen. Houd hier rekening mee bij de volgende wegen en paden:

Budel

Gildenstraat, Van Egmondlaan, Karel V laan, Teutenstraat, Kard. de Jongstraat, Broekkant, Schoordijk en Akkerwinde.

Soerendonk

Van Sevenbornlaan, ’t Winkel en Heuvel

Gastel

De Dijk

Budel - Schoot

Parallelweg

Maarheeze

Moonslaan, Anjerstraat, Stationsstraat, Schimmelstraat, Anemonestraat, Kamersven, Vossenberg en Engelsman.

De tijdsperiode voor de uitvoering van de bovengenoemde werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid met bebordingen en/of verkeersregelaars.