In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Wegwerkzaamheden in Gastel op drie plaatsen

Dit item is verlopen op 18-12-2015.

In de week van 23 november zijn er wegwerkzaamheden in Gastel, op drie plaatsen. Tijdens de werkzaamheden zijn de locaties volledig afgesloten voor het doorgaande verkeer. Ter plekke wordt het verkeer omgeleid met bewegwijzering.

Gravenkasteel/Heikantstraat

Op maandag 23 november tot en met woensdag 25 november 2015 worden het verkeersplateau op het kruispunt Gravenkasteel / Heikantstraat en de bestaande verkeersdrempel op de Gravenkasteel (net voorbij de komgrens) aangepast. Het rijbaangedeelte wordt vlak uitgevoerd met asfaltbeton en ter hoogte van de komgrens wordt een nieuwe verkeersdrempel aangelegd.

Buulderweg/Grensweg

Vanaf donderdag 26 november tot en met vrijdag 27 november 2015 worden ter hoogte van de komgrenzen op de Buulderweg en Grensweg nieuwe verkeersdrempels aangelegd.

Vennenweg

Op maandag 23 november start het herstraten van een gedeelte van de Vennenweg. Het herstraten wordt in twee fases uitgevoerd. De eerste fase betreft het gedeelte van het Gravenkasteel tot en met de aansluiting aan van het Vennenhof. De tweede fase is vanaf deze aansluiting tot voorbij de T-splitsing (aansluiting met de asfaltweg). Deze werkzaamheden zijn medio december gereed.