In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Wegwerkzaamheden Grensweg en Gravenkasteel in Gastel

Dit item is verlopen op 08-10-2018.

Vanaf maandag 24 september vinden er werkzaamheden plaats nabij de Grensweg en het Gravenkasteel in Gastel.

In goed overleg met de bewoners van het Gravenkasteel en de Grensweg hebben we een plan opgesteld voor de verkeerssituatie aan deze twee straten. Tijdens enkele bewonersavonden zijn de knelpunten besproken en zijn we gezamenlijk tot oplossingen gekomen.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

• Het ombouwen van de huidige parkeerstroken naar trottoirs.
  • Het vervangen van de bestaande wegversmallingen.
  • Het asfalt van de rijbaan vernieuwen en rode fietssuggestiestroken aanleggen.
  • De kruispunten extra accentueren met een andere kleur asfalt.
  • Drempels van de komgrenzen verhogen.

Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen de werkzaamheden naar verwachting 12 weken in beslag.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden van de Grensweg en het Gravenkasteel in Gastel zijn de rijbanen volledig afgesloten voor het doorgaande verkeer en wordt iedereen omgeleid met bewegwijzering. In het document onderaan deze pagina ziet u hoe de omleiding loopt.

Meer informatie

Heeft u vragen ten aanzien van de planning en de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met:

• Andy Schuurman, uitvoerder van Aannemingsmaatschappij Van Gelder/telefonisch tussen 8.00 uur en 17.00 uur bereikbaar op nummer 0413 - 255 850 of per mail aschuurman@vanqelder.com
  • John Schoonbroed, Toezichthouder namens de Gemeente Cranendonck, telefonisch op 06-130 41 002 of per mail naar j.schoonbrood@rainfra.nl.