In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Wegwerkzaamheden De Branten - Beekstraat, Keunenhoek en Burg. van Houtstraat

Dit item is verlopen op 17-11-2019.

De Branten - Beekstraat

Van woensdag 13 t/m vrijdag 15 november wordt op De Branten ter hoogte van de komgrens van Soerendonk een wegversmalling aangelegd. De wegversmalling wordt uitgevoerd zoals de bestaande wegversmallingen op de Zitterd en Maarheezerweg. Gelijktijdig worden op de Beekstraat rode fietssuggestiestroken aangebracht. De duur van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Tijdens de werkzaamheden zijn de rijbanen afgesloten en wordt het verkeer met bebordingen geregeld.

Keunenhoek

Vanaf woensdag 13 november vindt klein asfaltonderhoud plaats aan de rijbaan van de Keunenhoek in Budel; het gedeelte tussen de Broekkant – Keunenhoek en Keunenhoek – Maarheezerweg. Naar verwachting duren de werkzaamheden circa 2 dagen. De weg wordt afgesloten voor het doorgaande verkeer en het verkeer wordt met borden omgeleid.

Burg. van Houtstraat

Op donderdag 14 november wordt klein asfaltonderhoud verricht bij de oversteekplaats ter hoogte van school De Boogurt en nabij het kruispunt Willem de Zwijgerstraat. Tijdens de werkzaamheden is de weg gedeeltelijk afgesloten en wordt het verkeer met verkeersregelaars geregeld.