In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Wegwerkzaamheden Budel en Gastel

Dit item is verlopen op 18-12-2015.

Vanaf donderdag 26 november zijn er wegwerkzaamheden in Budel en Gastel. Houd rekening met omleidingen.

Cranendoncklaan Budel

Op donderdag 26 november 2015 wordt asfaltonderhoud verricht op de Cranendoncklaan, het gedeelte tussen de Toom en de Grensweg in Budel. Tijdens de werkzaamheden wordt de randschade aan de weg en enkele rioolsleuven gerepareerd. Het verkeer wordt middels bebordingen en verkeersgeleiders geregeld.

Vennenweg Gastel

Vanaf 30 november 2015 wordt de Vennenweg in Gastel herstraat. Dit gebeurt in twee fases. De eerste fase betreft het gedeelte van het Gravenkasteel tot en met de aansluiting aan het Vennenhof. De tweede fase is vanaf deze aansluiting tot voorbij de T-splitsing (aansluiting met de asfaltweg). Naar verwachting nemen de werkzaamheden circa drie weken in beslag. Tijdens de werkzaamheden zijn de bovengenoemde locaties afgesloten voor het doorgaande verkeer en wordt deze omgeleid met bewegwijzering.