In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Wegwerkzaamheden Blake Beemd en 't Winkel

Wegwerkzaamheden Blake Beemd en 't Winkel

Dit item is verlopen op 12-07-2019.

In de periode van 9 mei tot en met 12 juli 2019 worden gefaseerd grasbetontegels aangebracht langs de rijbanen van de Blake Beemd en ’t Winkel in Soerendonk. Het betreft hierbij de Blake Beemd tussen

’t Winkel en Zitterd, ’t Winkel tussen de Blake Beemd en Heuvel en ’t Winkel tussen de Blake Beemd en Zitterd. Tijdens de werkzaamheden zijn de wegen afgestemd op de bereikbaarheid van de bedrijven gefaseerd afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt met bebordingen geregeld.