In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Vervangen waterleiding Nieuwstraat/Schutstraatje Budel

Dit item is verlopen op 07-06-2019.

Vanaf maandag 20 mei start de firma Hurkmans in opdracht van Brabant Water met het vervangen van de waterleiding aan de Nieuwstraat in Budel tussen huisnummer 2 en 10b. Dit geldt ook voor de waterleiding vanaf de kruising Nieuwstraat – Schutstraatje tot aan huisnummer 2 in het Schutstraatje.

Vanwege de veiligheid is het noodzakelijk dat de rijweg gedeeltelijk wordt afgezet. Deze werkzaamheden zullen, mits er geen onvoorziene omstandigheden zijn, ongeveer vier werkdagen in beslag nemen.

Daarna vinden vanaf maandag 27 mei de werkzaamheden aan de waterleiding in het Schutstraatje in fases plaats vanaf huisnummer 2 tot aan de kruising met het Capucijnerplein.

Bereikbaarheid

Het Schutstraatje wordt per keer half afgesloten, zodanig dat de achterzijde van de winkels aan de Markt en Capucijnerplein ten allen tijde bereikbaar blijven vanaf één zijde. De overlast zal zoveel mogelijk beperkt worden.

In onderstaande bijlage zit een situatietekening.