In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Tijdelijke wegafsluiting Hamonterweg

Tijdelijke wegafsluiting Hamonterweg

Dit item is verlopen op 08-11-2019.

De firma Beerten verzorgt in opdracht van gemeente Cranendonck twee nieuwe rioolaansluitingen aan de Hamonterweg te Budel-Schoot. De werkzaamheden starten op maandag 4 november en zijn naar verwachting op 6 november afgerond. De Hamonterweg wordt tussen de Grootschoterweg en de Poelruiter geheel afgesloten. Met borden wordt een omleiding aangegeven.

Heeft u vragen, of wilt u tijdens de uitvoering een melding maken, dan kunt u contact opnemen tijdens kantooruren met Twan van Bree via telefoonnummer 0495-431252 of via e-mail t.vanbree@cranendonck.nl