In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Rioolvervanging ’t Routje

Rioolvervanging ’t Routje

Dit item is verlopen op 17-07-2019.

De firma Kuppens voert vanaf maandag 3 juni namens de gemeente werkzaamheden uit aan de riolering in ’t Routje in Budel-Dorplein. Oude leidingen worden vervangen en de oude overstort buiten werking gesteld. 

Hiervoor zal de rijbaan tijdelijk afgesloten zijn tussen huisnummer 15 en het kruispunt met de Sint Paulusstraat. Met bebording stellen we een omleiding in. Omwonenden worden apart via een bewonersbrief geïnformeerd.

Voor aanvullende informatie of vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de firma Kuppens, dhr. Barry Kennis via 0495-491281 of per e-mail: b.kennis@kuppensbudel.nl.