In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Rioolrenovatie Budel

Rioolrenovatie Budel

Dit item is verlopen op 27-05-2019.

De firma Van de Kreeke gaat in opdracht van gemeente Cranendonck in week 15 tot en met 21 op diverse locaties in Budel de riolering repareren. In 2018 is de kwaliteit van de riolering met videobeelden vastgelegd en op basis van deze beelden is bepaald op welke locaties reparaties nodig zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de Vogeltjeswijk, Boschakkers, Industrieterrein ’t Inne en Airpark.

De reparaties bestaan meestal uit het aanbrengen van een kunststofvoering aan de binnenzijde van het riool. Hierbij hoeft de weg niet opengebroken te worden. Voordat de voering aangebracht wordt, moet het riool gereinigd worden. Hierdoor kan mogelijk overlast ontstaan, zoals rioollucht en/of borrelgeluiden in het toilet en de gootsteen. Het kan ook gebeuren dat het water uit de sifons van de binnenriolering wordt gezogen. Dit is eenvoudig te verhelpen door de kranen even te laten lopen.

Bewoners van de straten waar werkzaamheden plaatsvinden, worden voorafgaand nog apart geïnformeerd door de aannemer.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u tijdens de uitvoering een melding maken, dan kunt u contact opnemen met Math Beckers via telefoonnummer 045 - 524 1800, of e-mail leidingtechniek@vandekreeke.nl.