Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers
In de Updates coronavirus lees je ook de updates voor ondernemers zoals informatie over en toegang tot bijstand aan zelfstandigen

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Onderhoud Koenraadtweg – Hugten – Hugterweg

Eind januari 2020 zijn de aanwonenden van de Koenraadtweg, Hugten en Hugterweg geïnformeerd over de onderhoudswerkzaamheden die in het najaar van 2020 plaats gaan vinden. Op 22 januari vond een inloopavond plaats waar men opmerkingen kon geven op het gepresenteerde ontwerp. Deze opmerkingen zijn verwerkt in de nieuwe ontwerpen (zie hieronder). Mocht u vragen of opmerkingen hebben op de ontwerpen dan kunt u contact opnemen met Ton Baetsen (t.baetsen@cranendonck.nl ) of Jozef van Asten (j.vanasten@cranendonck.nl).

De volgende stap in het project is de aanbesteding van de werkzaamheden. Dit gebeurt in april en mei zodat we in het najaar kunnen starten met de werkzaamheden. De gemeente zal de exacte planning en de consequenties voor de aanwonenden en weggebruikers communiceren wanneer de exacte planning bekend is.