Onderhoud bermen en onverharde wegen

Dit item is verlopen op 01-06-2018.

In de maanden april en mei wordt onderhoud verricht aan de bermen en onverharde wegen In de gemeente. Het onderhoud wordt uitgevoerd door het bedrijf De Beijer Bladel B.V. Tijdens de werkzaamheden worden de bermen en onverharde wegen waar nodig bijgevuld en geëgaliseerd.

Overlast

Het is mogelijk dat u tijdelijk hinder heeft van de machines bij de werkzaamheden, wij vragen uw begrip hiervoor. De planning voor de uitvoering van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Voor een goede uitvoering van de werkzaamheden mag het niet te droog of te nat zijn.

Vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met dhr. H. Bruekers, gemeente Cranendonck via: h.bruekers@cranendonck.nl of 0495 – 431256.