In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Onderhoud bermen en onverharde wegen

Dit item is verlopen op 01-06-2018.

In de maanden april en mei wordt onderhoud verricht aan de bermen en onverharde wegen In de gemeente. Het onderhoud wordt uitgevoerd door het bedrijf De Beijer Bladel B.V. Tijdens de werkzaamheden worden de bermen en onverharde wegen waar nodig bijgevuld en geëgaliseerd.

Overlast

Het is mogelijk dat u tijdelijk hinder heeft van de machines bij de werkzaamheden, wij vragen uw begrip hiervoor. De planning voor de uitvoering van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Voor een goede uitvoering van de werkzaamheden mag het niet te droog of te nat zijn.

Vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met dhr. H. Bruekers, gemeente Cranendonck via: h.bruekers@cranendonck.nl of 0495 – 431256.