In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Nieuwstraat

Nieuwstraat

Dit item is verlopen op 17-04-2019.

Vanaf maandag 8 april 2019 worden wegwerkzaamheden verricht aan de Nieuwstraat in Budel. Het betreft het gedeelte van de Nieuwstraat tussen de splitsing Willem de Zwijgerstraat – Nieuwstraat en de splitsing Dorpsstraat - Nieuwstraat. Zie bijgevoegd kaartje in de bjilage. Naar verwachting nemen de werkzaamheden afhankelijk van de weersomstandigheden circa één week in beslag. Tijdens de werkzaamheden is bovengenoemd gedeelte van de rijbaan tijdelijk afgesloten en wordt het verkeer met bebordingen omgeleid.