In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Kolkenreiniging

Kolkenreiniging

Dit item is verlopen op 12-01-2020.

Vanaf 4 december 2019 start de gemeente Cranendonck met het reinigen van alle kolken. Kolken zijn de putjes langs de weg die het regenwater afvoeren.

Reinigen
Het reinigen bestaat uit het opzuigen van het grove vuil en water uit de kolk. Dit opgezogen mengsel van vuil en water brengt de kolkenzuiger naar de afvalverwerkingsinstallatie waar het verder wordt verwerkt. Wij verzoeken u om bij het parkeren rekening te houden met de kolken onder uw voertuig.

Ongemak
Als de kolkenzuiger aan de zijkant van de weg stilstaat en bezig is, kan voor de andere weggebruikers even ruimtegebrek ontstaan. Hiervoor vragen wij uw begrip. Let ook goed op bij het passeren van de kolkenzuiger.

Planning
Als de weersomstandigheden het toelaten, nemen de werkzaamheden 5 weken in beslag.De volgende planning wordt onder voorbehoud aangehouden: Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Budel, Gastel, Soerendonk, Maarheeze.

Meer informatie
Voor vragen over het kolken reinigen kunt u contact opnemen met dhr. R. Kusters van Adriaans BV via telefoonnummer 0492-661747.