In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Klein asfaltonderhoud wegen

Klein asfaltonderhoud wegen

Dit item is verlopen op 01-05-2018.

Op 25 april wordt klein asfaltonderhoud verricht aan verschillende wegen in Cranendonck. De planperiode voor de uitvoering van onderstaande werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden geregeld met bebordingen en/of verkeersregelaars

Budel: Asbroekweg, reparatievakken rijbaan en verwijderen wortelopdruk. Bosch, reparatievakken rijbaan. Meemortel, reparatievakken rijbaan.

Budel- Schoot: Klein-Schoot, reparatievakken randschade rijbaan.

Gastel: Bergsestraat, reparatievakken en verwijderen wortelopdruk. Kluisweg, reparatievakken randschade rijbaan. Vennenweg, reparatievakken rijbaan.

Maarheeze: Rummeling, reparatievakken rijbaan.