In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Grensweg – Dammerstraat

Grensweg – Dammerstraat

Dit item is verlopen op 10-07-2017.

In het weekend van vrijdag 7 juli tot zondag 9 juli 2017 (week 27) wordt er gewerkt aan de Grensweg en Dammerstraat in Budel. De rijbaan wordt vanaf Hamont (België) tot de Grootschoterweg in Budel vernieuwd. Het oude asfalt wordt gefreesd en er komt een nieuwe asfaltdeklaag op zodat de weg weer jaren mee kan.

Voor het beperken van de verkeersoverlast op de omleidingsrouten worden de werkzaamheden uitgevoerd in het weekend. De werkzaamheden starten vrijdag 7 juli om 19.00 uur en worden in de nachtelijke uren van vrijdag naar zaterdagnamiddag uitgevoerd. Na het aanbrengen van het nieuwe asfalt worden zondag de nieuwe markeringen op de weg aangebracht. De werkzaamheden zullen afhankelijk van de weersomstandigheden zondagmiddag 9 juli worden afgerond.

Tijdens de werkzaamheden zijn de Grensweg en Dammerstraat volledig afgesloten voor het doorgaande verkeer en wordt deze omgeleid met bewegwijzering. Het doorgaande verkeer van en naar Hamont wordt omgeleid via de Grootschoterweg, Pater Ullingstraat, Hamonterweg en Schootstraat. Het weggedeelte van de Cranendoncklaan, gedeelte tussen de Toom en de Grensweg is tijdens de uitvoering van het werk tevens afgesloten voor het doorgaande verkeer. De Dierenartsenpraktijk  aan de Cranendoncklaan blijft vanuit Budel bereikbaar.