D’Aasdonken

D’Aasdonken

Dit item is verlopen op 16-04-2019.

Vanaf maandag 8 april 2019 wordt asfaltonderhoud verricht aan de rijbaan van de D’ Aasdonken. Het gedeelte tussen de Grote Bleek in Maarheeze en de Raadbroek nabij de gemeentegrens Heeze-Leende wordt aangepakt. Naar verwachting nemen de werkzaamheden afhankelijk van de weersomstandigheden ongeveer vijf dagen in beslag. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan afgesloten en wordt het verkeer met bebording geregeld.

Hoogstraat

Vanaf maandag 8 april 2019 worden grasbetontegels aangebracht langs de rijbaan van de Hoogstraat. Het betreft het gedeelte tussen de bebouwde komgrens van Gastel en de Zitterd in Soerendonk. De verwachting is dat de werkzaamheden twee weken in beslag nemen. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt met bebordingen omgeleid.

Nieuwstraat

Vanaf maandag 8 april 2019 worden wegwerkzaamheden verricht aan de Nieuwstraat in Budel. Het betreft het gedeelte van de Nieuwstraat tussen de splitsing Willem de Zwijgerstraat – Nieuwstraat en de splitsing Dorpsstraat - Nieuwstraat. Zie bijgevoegd kaartje in de bjilage. Naar verwachting nemen de werkzaamheden afhankelijk van de weersomstandigheden circa één week in beslag. Tijdens de werkzaamheden is bovengenoemd gedeelte van de rijbaan tijdelijk afgesloten en wordt het verkeer met bebordingen omgeleid.