In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Asfaltonderhoud wegen en voetpaden Cranendonck

Asfaltonderhoud wegen en voetpaden Cranendonck

Dit item is verlopen op 23-06-2018.

In de periode van maandag 18 juni tot en met vrijdag 22 juni wordt asfaltonderhoud verricht aan de volgende wegen en voetpaden: 

Begraafplaats Budel
Op de begraafplaats van Budel aan de Klein-Schoterstraat wordt asfaltonderhoud verricht aan de parkeerplaats en het hoofdpad naar de afscheidsruimte. Tijdens de werkzaamheden blijft de begraafplaats buiten het werkgebied van de werkzaamheden bereikbaar voor bezoek. 

Keunenhoek
Op de Keunenhoek, gedeelte tussen de Maarheezerweg en zijstraat Keunenhoek richten BrabantWater in Budel wordt een nieuwe deklaag aangebracht. Het verkeer wordt met bebordingen geregeld. 

Randweg-Oost
Aan de Randweg-Oost, het rijbaangedeelte tussen de Meemortel en de Bosch, wordt asfaltonderhoud uitgevoerd. Het asfaltonderhoud wordt uitgevoerd aan de rijstrook van de Meemortel richting de Nieuwedijk. Het verkeer wordt ter plaatse geregeld met verkeersregelaar, bebording en verkeerslichten. 

De planperiode voor de uitvoering van de bovengenoemde werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden.