In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Asfaltonderhoud St. Lambertusstraat en Damenweg

Dit item is verlopen op 27-12-2019.

St. Lambertusstraat

Vanaf maandag 25 november wordt asfaltonderhoud verricht aan de rijbaan van de St. Lambertusstraat in Budel-Schoot, het gedeelte tussen de Dwarsstraat en het Vogelsplein. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen de werkzaamheden waarschijnlijk 2 dagen in beslag. De rijbaan wordt afgesloten en met borden wordt een omleiding aangegeven.

Damenweg

Vanaf maandag 25 november wordt de asfaltconstructie van de Damenweg in Soerendonk vervangen, het gedeelte tussen de Beekstraat en Goorstraat. De werkzaamheden duren circa 2 dagen. Vervolgens worden de aanliggende fietspaden verder afgebouwd. Het project Damenweg en Beekstraat is naar verwachting eind week 51 afgerond.