Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Asfaltonderhoud St. Lambertusstraat en Damenweg

Dit item is verlopen op 27-12-2019.

St. Lambertusstraat

Vanaf maandag 25 november wordt asfaltonderhoud verricht aan de rijbaan van de St. Lambertusstraat in Budel-Schoot, het gedeelte tussen de Dwarsstraat en het Vogelsplein. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen de werkzaamheden waarschijnlijk 2 dagen in beslag. De rijbaan wordt afgesloten en met borden wordt een omleiding aangegeven.

Damenweg

Vanaf maandag 25 november wordt de asfaltconstructie van de Damenweg in Soerendonk vervangen, het gedeelte tussen de Beekstraat en Goorstraat. De werkzaamheden duren circa 2 dagen. Vervolgens worden de aanliggende fietspaden verder afgebouwd. Het project Damenweg en Beekstraat is naar verwachting eind week 51 afgerond.