In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Afzettingen in Budel vanwege kermis

Afzettingen in Budel vanwege kermis

Dit item is verlopen op 01-09-2016.

Van zaterdag 27 augustus tot en met woensdag 31 augustus 2016 is het kermis in Budel. Vanwege de opbouwwerkzaamheden van de kermisattracties worden de wegen in het centrum van Budel vanaf woensdag 24 augustus om 18.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Tijdens de kermisperiode komt de bushalte aan de Deken van Baarsstraat in Budel te vervallen (van woensdag 24 augustus tot en met woensdag 31 augustus). Houd ook rekening met beperkte parkeergelegenheid (zie kaart in uitgebreide nieuwsbericht).

Meer informatie op deze website: